παθησεις αναπνευστικου | ποτε πρεπει να κανω αντιτετανικο ορο | εξετασεις αιματος στιγμα αναιμιας

ΕΟΦ: Ενοχο για φυματίωση το RemicadeΣτην τροποποίηση της άδειας κυκλοφορίας του REMICADE, ενός φαρμάκου με δραστικό συστατικό την ινφλιξιμάμπη, προχώρησε ο ΕΟΦ, μετά από σοβαρές αναφορές που ενοχοποιούν το νέο αυτό φάρμακο για την εμφάνιση φυματίωσης ή την αναζωπύρωση υποκλινικών μορφών φυματίωσης καθώς επίσης και την εμφάνιση ευκαιριακών μικροβιακών λοιμώξεων, που οφείλονται στην ανοσοκατασταλτική δράση του φαρμάκου.

Ακόμη, ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων συνιστά στους ασθενείς που ήδη χρησιμοποιούν το REMICADE (το φάρμακο είναι εγκεκριμένο για τη θεραπεία της νόσου του Crohn και της ενεργού ρευματοειδούς αρθρίτιδας) να ενημερώσουν άμεσα τον θεράποντα γιατρό τους εάν εμφανίσουν επίμονο βήχα, απώλεια βάρους ή χαμηλό πυρετό.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.