δίαιτα λαχανόσουπας | ενεση δοντιου για μούδιασμα | φυσιολογικοι παλμοι το λεπτο

Διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας σε δήμους της ΑττικήςΕθελοντικές αιμοδοσίες, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, διοργανώνει σε δήμους της Αττικής και σε συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους εθελοντών αιμοδοτών, το Γ` Περιφερειακό Κέντρο Αιμοδοσίας του ΠΓΝΑ "Γ. Γεννηματάς", υπό τη διεύθυνση της Επίκ. Καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Ν. Πολίτη. Σκοπός της προσπάθειας αυτής είναι η διάδοση του μηνύματος αλληλεγγύης και αγάπης προς τους πάσχοντες που χρειάζονται μετάγγιση αίματος και οι διοργανωτές ελπίζουν ότι η ανταπόκριση των πολιτών θα είναι μεγάλη.

Οι δήμοι που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη προσπάθεια και εργάζονται για την επιτυχία της Αιμοδοσίας, όπως αυτοί του Χαλανδρίου, του Χολαργού, του Διονύσου, της Κερατέας, της Καισαριανής, του Κουβαρά, του Μαρκοπούλου και του Ψυχικού, στόλισαν τους κεντρικούς χώρους της περιοχής τους με αφίσες και έχουν αναρτήσει σχετικά ενημερωτικά πανό, ενώ ανάλογες ανακοινώσεις έγιναν και σε ηλεκτρονικές σελίδες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.