το ουλο μου βγαζει πυον | παυσιπονο για τον πονο οδοντοφυιας | διατροφη σε ειλεο | φθοριωση στα παιδια τιμη

Οι κάτοικοι προστατεύουν τα δένδρα στο Πεδίο του ΑρεωςΣτο Πεδίο του Αρεως συγκεντρώθηκαν οι κάτοικοι των γειτονικών περιοχών, σε μια προσπάθεια τους να σταματήσουν την καταστροφή ενός από τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου που έχουν απομείνει στην Αθήνα. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται και καταγγέλλουν την παράνομη κοπή δέντρων στους χώρους του άλσους, που γίνεται από τον «Πανελλήνιο Αθλητικό Σύλλογο», προκειμένου να επεκτείνει τις εγκαταστάσεις του.

Επίσης οι συγκεντρωθέντες ζήτησαν από τον υπερνομάρχη κ. Κατριβάνο να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του και να απομακρύνει από τους χώρους του Πάρκου τα διάφορα παζάρια και να απαγορεύσει την κυκλοφορία και την στάθμευση οχημάτων εντός του άλσους, καθώς έχουν σημειωθεί πολλά ατυχήματα σε παιδιά.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.