ποιες οι αντενδειξεις για τη χρηση του γαλβανικου ρευματος | κηλιδες στις παλαμες

AIDS και αναιμία πλήττουν τα παιδιά της ΡουμανίαςΗ Ρουμανία έχει το υψηλότερο ποσοστό κρουσμάτων AIDS μεταξύ των παιδιών στην Ευρώπη - πάνω από 8.000 παιδιά- σύμφωνα με τα στοιχεία της UNICEF. Τα προγράμματα, που ξεκίνησαν τη δεκαετία του '90 για να σταματήσει η εξάπλωση του ιού του AIDS, και είχαν σαν στόχο να βγουν τα παιδιά από ετοιμόρροπα ιδρύματα και να μείνουν με οικογένειες, βελτίωσαν κάπως τις συνθήκες ζωής, αλλά οι κίνδυνοι για την υγεία τους από την αναιμία και την κακή διατροφή παραμένουν, όπως προειδοποίησε αξιωματούχος της UNICEF.

Η βελτίωση των συνθηκών υγιεινής και μεταγγίσεων αίματος, που επέφεραν τα προγράμματα, είχαν ως αποτέλεσμα να μειωθεί η μόλυνση παιδιών από τον ιό του AIDS αλλά ‘Ωστόσο, η μετάδοση του ιού από μητέρα σε παιδί αποτελεί ένα όλο και μεγαλύτερο πρόβλημα, ενώ άλλο ένα αυξανόμενο πρόβλημα είναι η μετάδοση του AIDS σε ετεροφυλοφιλικές σχέσεις μεταξύ ενηλίκων και νεαρών’, τόνισε η Χάλσοφ. Επίσης προειδοποίησε ότι σημειώνονται υψηλά ποσοστά αναιμίας μεταξύ των εγκύων γυναικών, που γεννούν όλο και ελαφρύτερα βρέφη, δηλαδή κάτω των 2,5 κιλών. Το 40% των εγκύων στη Ρουμανία, καθώς και τα μισά παιδιά της χώρας αυτής υποφέρουν από αναιμία και για τον λόγο αυτό το ρουμανικό κοινοβούλιο σκοπεύει να αποφασίσει, την προσθήκη σιδήρου στο αλεύρι, που χρησιμοποιείται για το ψωμί.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.