γονοκοκκική ουρηθρίτιδα | ψιττάκωση κλινικη εικονα | μετα την επεμβαση ομφαλοκηλης;;

Ξεκινούν τα τεστ για τη νόσο των τρελών αγελάδων στη ΓαλλίαΤην απόφαση να ξεκινήσουν, από τον Ιανουάριο του 2001, τα τεστ ανίχνευσης της Σπογγώδους Εγκεφαλοπάθειας των Βοοειδών, σε όλα τα ζώα μεγαλύτερα των τριάντα μηνών, ανακοίνωσε ο γάλλος πρωθυπουργός κ. Λιονέλ Ζοσπέν. Οπως τόνισε ο γάλλος πρωθυπουργός ‘Σκοπός μας είναι να εξετάζονται περίπου 20.000 ζώα την εβδομάδα, το συντομότερο δυνατόν’, διευκρινίζοντας ότι ο αριθμός αυτός μπορεί να αυξηθεί, ακόμα και να διπλασιαστεί, ανάλογα με τη ζήτηση.

Ο κ. Ζοσπέν είπε ότι στη Γαλλία, πριν την κρίση των τρελών αγελάδων, σφάζονταν κάθε εβδομάδα περίπου 40.000 με 50.000 ζώα, άνω των τριάντα μηνών, ενώ σήμερα ο αριθμός αυτός έχει μειωθεί στο μισό. Επίσης ανέφερε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες, ο υπουργός Γεωργίας κ. Ζαν Γκλαβανί θα επεκταθεί σε λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο, με τον οποίο θα εκτελούνται αυτά τα ειδικά τεστ, προσθέτοντας ότι ήδη 13 εργαστήρια στη Γαλλία είναι έτοιμα να λειτουργήσουν για να κάνουν τα τεστ, ενώ, εφόσον υπάρξει ανάγκη, μπορούν να ετοιμαστούν άλλα είκοσι.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.