σπληνα καρκινος | ΕΠΙΛΗΨΙΑ | εκτακτες συστολες αιτια | αντισωματα κυτταρομεγαλοιου ορου igg | βλεννα στα κοπρανα

Εισαγωγή κρέατος από τρίτες χώρες στην Ελληνική αγοράΣτην εισαγωγή κρεάτων από τρίτες χώρες προχωρεί η Ελλάδα, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της και να εξομαλύνει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην αγορά κρέατος. Σε σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Γεωργίας εξετάστηκαν τα θέματα της αγοράς, που σχετίζονται με την αύξηση των τιμών στα αμνοερίφια και με τα μέτρα για τη σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια. Ο υπουργός Γεωργίας κ. Γ. Ανωμερίτης δήλωσε ότι τα μέτρα της ΕΕ για τη νόσο των τρελών αγελάδων πρόκειται να τύχουν άμεσης εφαρμογής, ενώ ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Ν. Χριστοδουλάκης δήλωσε ότι θα επιτραπούν οι εισαγωγές κρέατος αιγοπροβάτων, γαλοπούλας, χοιρινών και κοτόπουλων από τρίτες χώρες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των αρμοδίων υπηρεσιών, το κατσίκι έφθασε να πωλείται έως 3.500 δρχ. το κιλό (στην κεντρική αγορά πουλιέται ως 3.200 δρχ. το κιλό και στα κρεοπωλεία ως 3.500 δρχ), ενώ οι παραγωγοί το πουλάνε ως 1.600-1.800 δρχ. το κιλό. Το κρέας των προβάτων είναι φθηνότερο κατά 100-200 δρχ., ενώ στην αγορά παρουσιάζεται μεγάλη έλλειψη στις ντόπιες γαλοπούλες και τα ντόπια κουνέλια. Επίσης μεγάλη έλλειψη παρατηρείται και στο κατσικίσιο κρέας, ενώ στα μόνα που υπάρχει επάρκεια είναι τα κοτόπουλα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.