καρδια εκτακτες συστολες | κηλη στη βουβωνικη χωρα | para plus | λέμφωμα στομάχου | traxeiovrogxitida skulos

Παρέμβαση εισαγγελέα για το λαθρεμπόριο ανθρωπίνων οργάνωνΟ εισαγγελέας πρωτοδικών κ. Ηλ. Κολιούσης ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα, προκειμένου να διαπιστώσει αν έχουν βάση τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία, το εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις στη χώρα μας. Δια μέσου ειδικών γραφείων ή ακόμα και μέσω internet, διάφοροι επιτήδειοι προωθούν ανθρώπινα όργανα, τα οποία έχουν ληφθεί από οικονομικούς μετανάστες ή κατοίκους φτωχών κρατών. Τα γραφεία αυτά πλουτίζουν εκμεταλευόμενα την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται οι ασθενείς που πρέπει να κάνουν μεταμόσχευση, αλλά και την φτώχεια και την ανέχεια ανθρώπων, που είναι διατεθημένοι να χάσουν ένα όργανό τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα προς το ζειν.

Οπως καταγγέλουν τα δημοσιεύματα, ένα τέτοιο γραφείο-παράρτημα του διεθνούς κυκλώματος έχει ανοίξει και στην χώρα μας. Στην ύπαρξη αυτού του γραφείου μάλιστα αναφέρθηκε στην κατάθεση του σε επιτροπή του κοινοβουλίου της Σλοβενίας ο εισαγγελέας της Τεργέστης. Ο κ. Κολιούσης πέρα από την έρευνα που θα κάνει στην Ελλάδα είναι πιθανόν να συνεργαστεί και και με τις αρχές άλλων κρατών, προκειμένου η έρευνα σχετικά με αυτό το πολύ ευαίσθητο θέμα να προχωρήσει σε βάθος.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.