Ανατομια ανω κοιλιας | φυσημα καρδιας με ιατρικους ορους | αμυγδαλιτιδα βηχασ | δυσκοιλιότητα

Παρέμβαση εισαγγελέα για νοθευμένα καλλυντικάΚατηγορία για νοθεία φαρμάκων, η χρήση των οποίων μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην υγεία και κίνδυνο για ανθρώπινες ζωές κατ`εξακολούθηση, απήγγειλε ο εισαγγελέας πρωτοδικών κ. Γιώργος Γεράκης σε βάρος του κ. Ηλία Μεταξά, συνιδιοκτήτη της φαρμακευτικής εταιρείας "Υ.Σ. Μεταξάς ΑΒΕΕ" και του Κωνσταντίνου Κουτσογιάννη, ιδιοκτήτη εργαστηρίου παραγωγής και εμπορίας καλλυντικών.

Ο εισαγγελέας διενήργησε έρευνα μετά απο καταγγελίες οτι η εταιρία Μεταξά εισάγει υλικά που χρησιμοποιούνται σε μικροβιολογικά εργαστήρια για αιματολογικές εξετάσεις τα οποία στη συνέχεια ανασυσκευάζονται παράνομα χωρίς άδεια του ΕΟΦ στο εργαστήριο καλλυντικών.

Οι Κουτσογιάννης και Μεταξάς αρνούνται την κατηγορία και υποστηρίζουν οτι η ανασυσκευασία πραγματοποιείται σε ειδικό χώρος με όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Η δίκη για την υπόθεση προσδιορίστηκε για τις 29 Ιανουαρίου ενώπιον του τριμελούς Πλημμελειοδικείου.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.