ρηξη συνδεσμων γονατος | mercilon συμπτώματα | κηλη στο λαρυγγα τι ειναι | σπυρι στο αιδιο

Η υγεία της καρδιάς περνά απ΄το στομάχιΗ σωστή διατροφή παίζει πρωτεύοντα ρόλο στην πρόληψη της εμφάνισης καρδιαγγειακών νοσημάτων, ιδίως όταν ξεκινά από την παιδική ηλικία οπότε και διαμορφώνονται οι διατροφικές συνήθειες. Στην προσπάθεια του να ευαισθητοποιήσει τους γονείς πάνω σε αυτό το θέμα, το Ελληνικό Ιδρυμα Καρδιολογίας, σε συνεργασία με το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού που γιορτάζεται στις 11 Δεκεμβρίου, διοργανώνει εκδήλωση στην πλατεία Συντάγματος την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 11π.μ.

Οπως εκτεταμένες έρευνες έχουν δείξει, η πλειοψηφία των ελληνόπουλων αντιμετωπίζει προβλήματα παχυσαρκίας, αλλά υψηλό είναι και το ποσοστό των παιδιών που αν και λεπτά δεν τρέφονται σωστά. Το Ιδρυμα Καρδιολογίας θα προσπαθήσει να ευαισθητοποιήσει για μια ακόμα φορά στους γονείς και να τους προβληματίσει, δίνοντας ταυτόχρονα και συγκεκριμένες οδηγίες που θα βοηθήσουν στην σωστή διατροφή ολόκληρης της οικογένειας. Ετσι τα γεύματα πρέπει να είναι τρία την ημέρα, τα τρόφιμα να είναι φρέσκα, το τηγάνισμα να αποφεύγεται όπως επίσης τα γλυκά και τα αλμυρά μεταξύ των γευμάτων, να γίνεται καλή μάσηση των τροφών και να πίνουμε άφθονο νερό.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.