νεκρωτική εντεροκολίτιδα | τριχοτιλλομανία και θεραπεια | βρογχικο ασμα | θωρακας

ΠΑΜΕ: Όχι στην ιδιωτικοποίηση – εμπορευματοποίηση της υγείαςΣχετικό δελτίο τύπου

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ είναι αποφασιστικά αντίθετη και καταγγέλλει την κυβέρνηση που με τρόπο ανάλγητο και κυνικό και αδιαφορώντας για τις συνέπειες στα λαϊκά στρώματα και στους εργαζόμενους επιχειρεί να κλείσει τα νοσοκομεία Αγ. Βαρβάρας και Πατησίων.

Τα νοσοκομεία αυτά, όπως και τα άλλα που η κυβέρνηση σχεδιάζει να συγχωνεύσει ή να κλείσει, όχι μόνο δεν πρέπει να κλείσουν, αλλά το ακριβώς αντίθετο. Πρέπει να ενισχυθούν με το απαραίτητο αναγκαίο προσωπικό, διοικητικό, ιατρικό και παραϊατρικό, να αναπτύξουν τμήματα και μονάδες που τους λείπουν και να ανταποκριθούν στις ανάγκες των κατοίκων των περιοχών και του Λεκανοπεδίου γενικότερα.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τα Συνδικάτα να ορθώσουν φωνή διαμαρτυρίας και να εναντιωθούν στο κλείσιμο των συγκεκριμένων νοσοκομείων, όπως και κάθε άλλου νοσοκομείου που η κυβέρνηση κλείνει, ώστε να εξοικονομηθούν κονδύλια για το κεφάλαιο και η υγεία να αποτελέσει χώρο επενδύσεων και κερδών για το κεφάλαιο.

Μαζί με τους εργαζόμενους στην υγεία να απαιτήσουν να μην κλείσει κανένα νοσοκομείο και να μη χαθεί καμία θέση εργασίας.

Όχι στην ιδιωτικοποίηση – εμπορευματοποίηση της υγείας.

Να καταργηθούν τα χαράτσια στα νοσοκομεία και η ιδιωτική υγεία.

Δωρεάν Υγεία – Πρόνοια για όλο το λαό.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.