σπινθηρογραφημα καρδιας | τi ειναι το ερυθρα ΙGG | ερλιχια αιμοπετάλια

Greenpeace: 'Χαστούκι στα θύματα του Τσέρνομπιλ'Τον πιο πάνω χαρακτηρισμό απέδωσε η οικολογική οργάνωση Greenpeace, στο δάνειο των 215 εκατομμυρίων δολαρίων που έδωσε η Ευρωπαϊκή Τράπεζα για την Ανασυγκρότηση και την Ανάπτυξη (BERD), στην Ουκρανική κυβέρνηση προκειμένου να κατασκευαστούν δύο νέοι πυρηνικοί αντιδραστήρες, που θα αντικαταστήσουν την μονάδα του Τσέρνομπιλ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης από το Λονδίνο, η απόφαση αυτή εκθέτει ακόμα περισσότερο την Ευρώπη στον κίνδυνο μιας νέας πυρηνικής καταστροφής ανάλογης με αυτή του Τσέρνομπιλ και αποτελεί στην ουσία νίκη του γαλλικού πυρηνικού λόμπυ.

Στο μεταξύ, ο αρμόδιος για τη διεύρυνση Επίτροπος Γκίντερ Φερχόιγκεν, απαντώντας σε σχετική ερώτηση των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μαρίνου και Αντώνη Τρακατέλλη, προανήγγειλε το άμεσο κλείσιμο του πυρηνικού σταθμού στο Τσέρνομπιλ, ενώ διευκρίνισε ότι κάθε κοινοτική χρηματοδότηση προς τη Βουλγαρία, θα εξαρτηθεί από την τήρηση των δεσμεύσεών της σχετικά με το κλείσιμο των επικίνδυνων μονάδων 1-4 του Κοζλοντούι.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.