διαιτα διαβητικου 1200 θερμιδες | στιγμα | Λαγονοψοϊτησ | εξεταση ΤΚΕ | υπεζωκοτα διογκωση

Γκρινιάζουν οι Ελληνες για την ζωή τουςΚαθόλου ευχαριστημένοι δεν είναι από τη ζωή τους οι Ελληνες, σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας της κοινής γνώμης, που έγινε από την Ευρωπαϊκή Ενωση και δημοσιεύεται στο «Ευρωβαρόμετρο» του φθινοπώρου 2000. Πιο συγκεκριμένα το 42% των Ελλήνων δεν είναι καθόλου ικανοποιημένο από τη ζωή του, ποσοστό που είναι το ψηλότερο που παρατηρείται στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Πιο ευχαριστημένοι απ΄ όλους είναι οι Δανοί και οι Σουηδοί, ενώ στα παράπονα μας συναγωνίζονται οι Πορτογάλλοι και οι Ιταλοί.

Πρώτοι ερχόμαστε όμως σύμφωνα με την έρευνα και στην ξενοφοβία. Το 38% των Ελλήνων παραδέχεται ότι δεν νοιώθει άνετα να συνυπάρχει με ξένους, όταν ο αντίστοιχος Ευρωπαϊκός μέσος όρος είναι 15%! Οι Ισπανοί δεν ενοχλούνται σχεδόν καθόλου από την παρουσία ξένων στην χώρα τους, ενώ οι Δανοί (24%) και οι Βέλγοι (20%) μας ακολουθούν σε ξενοφοβικά συναισθήματα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.