οξεια αλλεργικη αντιδραση κ διατροφη | Προμηκης μυελος | ισοφαγοσ | προλακτινης | γιουβαρλάκια θερμίδες

Καρκίνος: Απειλητική αύξηση των κρουσμάτων σε όλο τον κόσμοΡαγδαία είναι η αύξηση των κρουσμάτων καρκίνου τόσο σε ολόκληρο τον κόσμο όσο και στην Ελλάδα. Bάσει των εκτιμήσεων των ειδικών του Οργανισμού Ευρωπαϊκών Ογκολογικών Ινστιτούτων, περισσότερα από 20 εκατομμύρια νέα κρούσματα θα διαγιγνώσκονται ετησίως μετά το 2020. Ειδικά στην Ινδία, σύμφωνα με έκθεση του πρακτορείου United News of India, που βασίζεται σε έρευνες γιατρών, περίπου 700.000 κρούσματα καρκίνου καταγράφονται ετησίως, από τα οποία τα δύο τρίτα αφορούν ασθενείς, στους οποίους η ασθένεια βρίσκεται στα τελευταία στάδια. Οι γιατροί Χούκου και Βάιντ από το Αντικαρκινικό Ινστιτούτο και Ερευνητικό Κέντρο Ρατζίβ Γκάντι στο Νέο Δελχί επισημαίνουν ότι οι μισοί από τους καρκινοπαθείς πεθαίνουν τον πρώτο χρόνο μετά τη διάγνωση της ασθένειας.

Οι ίδιοι επισημαίνουν ότι οι θάνατοι από καρκίνο θα τριπλασιαστούν ως το 2025. Το ινστιτούτο οργανώνει διήμερη διάσκεψη, με θέμα τον καρκίνο των ωοθηκών, στην οποία θα συμμετέχουν 250 ογκολόγοι από τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, την Ολλανδία, τη Νότια Αφρική, τη Νορβηγία, τη Σουηδία, την Ιαπωνία και τη Σιγκαπούρη. Αλλά και στην Ελλάδα, τα κρούσματα αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς, ενώ για την καταπολέμηση της ασθένειας υπάρχουν αυτή τη στιγμή μόνο τρία ογκολογικά νοσοκομεία, σε ολόκληρη τη χώρα, τα οποία καλούνται να εξυπηρετήσουν εκατοντάδες καρκινοπαθείς.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.