ΚΥΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ | υπερεκκριση σαλιου αιτιες | βηχας στο σκυλο | αντιβιωση για δοντι

Ακούστε! Oι άνδρες ακούνε διαφορετικά από τις γυναίκεςΦαίνεται πως υπάρχει κάποιο δείγμα αλήθειας σε αυτό που ισχυρίζονται εδώ και πολλά χρόνια οι γυναίκες, ότι δηλαδή κάθε φορά που μιλούν στους άνδρες τους, αυτοί φέρονται σαν να μην έχουν ακούσει ούτε μία λέξη από ότι τους έχουν πει. Σύμφωνα με σχετικές έρευνες, που έγιναν στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι άνδρες "ακούνε" μόνο με το ένα τμήμα του εγκεφάλου τους ενώ οι γυναίκες και με τα δύο. Εκείνο όμως που δεν έχει διευκρινισθεί ακόμα είναι εάν οι γυναίκες ακούνε καλύτερα απο τους άνδρες, δήλωσαν οι επιστήμονες της Ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου της Ιντιάνα που πραγματοποίησαν την έρευνα.

Τα συμπεράσματα τους βασίζονται στη μελέτη 20 ανδρών και 20 γυναικών, των οποίων η εγκεφαλική δραστηριότητα μελετήθηκε με μαγνητικές τομογραφίες, ενώ άκουγαν την ανάγνωση αποσπασμάτων ενός μυθιστορήματος. Ολες οι γυναίκες παρουσίασαν δραστηριότητα και των δυο τμημάτων, αριστερού και δεξιού, των μετωπιαίων λοβών του εγκεφάλου ενώ οι άνδρες μόνο του αριστερού. Ο αριστερός μετωπιαίος λόβός συνδέεται με την ικανότητα της ακοής και του λόγου ενώ ο δεξιός συνδέεται με την ικανότητα της μουσικής έκφρασης και της αντίληψης του χώρου, καταγράφεται στη μελέτη.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.