ψευδομοναδα συμπτωματα | στεφανιαια νοσο | αποφρακτικος ικτερος τι ειναι | tens ΘΕΡΑΠΕΙΑ πονου | μικόπλασμα

Σεξ μια ευχάριστη γυμναστική για την πρόληψη εμφραγμάτωνΟι άνδρες μπορεί να μειώσουν κατά το ήμισυ τον κίνδυνο εμφράγματος ή εγκεφαλικού, κάνοντας σεξ τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία ερευνητών του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ. Φαίνεται λοιπόν ότι επιβεβαιώνονται οι άνδρες που βλέπουν τον εαυτό τους άκρως ‘αθλητικό’ στο κρεβάτι, υποστηρίζοντας ότι το σεξ είναι ένας αποδεκτός τρόπος σωματικής άσκησης, όπως ένα παιχνίδι σκουος ή το τζόκινγκ. Ο καθηγητής Σαχ Εμπραχίμ του βρετανικού πανεπιστημίου είπε ότι η έρευνα που έγινε σε δείγμα 2.400 ανδρών στην Ουαλία οδήγησε τους εμπειρογνώμονες να ορίσουν εκ νέου τη σχέση μεταξύ σωματικής άσκησης και πρόληψης της νόσου. ‘Παλιά πιστεύαμε ότι για την πρόληψη καρδιαγγειακών νόσων έπρεπε να γίνεται μια δραστηριότητα τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα και να διαρκεί 20 λεπτά ή και περισσότερο, προκαλώντας εφίδρωση. Το σεξ είναι αρκετά έντονη άσκηση’.

Στη μελέτη, άνδρες που δεν είχαν στο ιατρικό ιστορικό τους σοβαρές ασθένειες υποβλήθηκαν σε πολλές ερωτήσεις, μεταξύ των οποίων και αν είχαν σεξουαλική επαφή μια, δύο, τρεις ή και περισσότερες φορές την εβδομάδα. ‘Αυτό που βρήκαμε μετά από παρακολούθηση των εθελοντών επί 10 χρόνια, ήταν ότι όσοι είχαν τρεις ή και περισσότερες σεξουαλικές επαφές την εβδομάδα, διέτρεχαν τις μισές πιθανότητες να πάθουν έμφραγμα ή εγκεφαλικό σε σχέση με άλλους. Οι επιστήμονες, επίσης, έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας ότι το υπερβολικά δυνατό ροχαλητό είναι σοβαρός παράγοντας επικινδυνότητας για εγκεφαλικό, ο οποίος επιδεινώνεται με τη μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.