ακροαστικα χωρις πυρετο | kivernitikos kai kentrikos mesimvrinos | τι περιλαμβανει το γενικο τσεκ απ

Το πρώτο κρούσμα 'τρελής αγελάδας' στη ΓερμανίαΗ πρωθυπουργός του κρατιδίου Σλέσβιγκ-Χολστάιν, κ. Χάιντι Σιμόνις, δήλωσε σήμερα οτι μια δεύτερη εξέταση που πραγματοποιήθηκε στο κρατίδιο της, απέδειξε οτι μια αγελάδα είχε προσβληθεί απο τη νόσο των τρελών αγελάδων. Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επιβεβαίωση ότι υπάρχει πρόβλημα με τη συγκεκριμένη νόσο στη Γερμανία, μια χώρα που θεωρείτο ότι δεν υφίστατο το πρόβλημα της σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας. Η κ. Σιμόνις δήλωσε σε συνέντευξη τύπου ότι έλεγχος απο τις ομοσπονδιακές υγειονομικές αρχές επιβεβαίωσε προηγούμενους ελέγχους, τα αποτελέσματα των οποίων είχαν ανακοινωθεί την Παρασκευή.

'Εχουμε το πρώτο κρούσμα BSE στη Γερμανία', ανακοίνωσε η κ. Σιμόνις. Η αγελάδα που είχε προσβληθεί από σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια, είχε γεννηθεί το Νοέμβριο του 1996 και εσφάγη στις 22 Νοεμβίου. Το ζώο ανήκε σε ένα κοπάδι 160 ζώων. Τώρα πρέπει να σφαγούν και τα υπόλοιπα ζώα του κοπαδιού. Οπως ανακοίνωσε γερμανός αξιωματούχος την Παρασκευή, μια ακόμα αγέλάδα που είχε εξαχθεί από το κρατίδιο της Ανω Σαξονίας στην Πορτογαλικές Αζόρες, αποδείχθηκε ότι είχε προσβληθεί από σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.