θεραπεία για μύκητες σκυλου | χαπια xeloda | φυσημα καρδιας και καπνισμα | νοσος ρενο

Το κάπνισμα της μητέρας υποθηκεύει το μέλλον του παιδιού.Οι αρνητικές επιπτώσεις του καπνίσματος της μέλλουσας μητέρας στο νεογνό, ήταν το κεντρικό σημείο αναφοράς ομιλίας του καθηγητή Παιδιατρικής κ. Ν. Μπεράτη στο 11ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Παιδιατρικής που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Συγκεκριμένα σε μελέτη που παρουσίασε ο κ. Μπεράτης οι μητέρες που αδυνατούν να κόψουν το κάπνισμα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης φέρνουν στον κόσμο παιδιά με μικρότερο βάρος, και μειωμένα σωματομετρικά στοιχεία που αφορούν το ύψος αλλά και την περίμετρο κεφαλής, ενώ οι αρνητικές επιπτώσεις από το κάπνισμα αφορούν και το απώτερο μέλλον του παιδιού.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.