ρευση στον υπνο | αντιτετανικος ορος | εξαρθρωση γναθου κ σκληρυνση | χαμηλη πιεση μικρη

Προβληματισμοί για το μέλλον των ξενομεταμοσχεύσεωνΟι Βρεττανοί επιστήμονες που κλωνοποίησαν τη Ντόλλυ, το γνωστό πρόβατο, πρόκειται να σταματήσουν τις έρευνες για τη μεταμόσχευση οργάνων από μεταλλαγμένους χοίρους στον άνθρωπο, από το φόβο διασποράς νέων θανατηφόρων νόσων.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσιεύματα βρεττανικών εφημερίδων, το διάρκειας δύο ετών ερευνητικό πρόγραμμα για τις ξενομεταμοσχεύσεις, δηλαδή τις μεταμοσχεύσεις οργάνων ζωικής προέλευσης σε ανθρώπους, που σκοπό είχε να βοηθήσει τους λήπτες να μην απορρίψουν μεταμοσχευθέντα όργανα χοίρων, δεν έχει ακόμη εγκαταληφθεί πλήρως, αλλά κάτι τέτοιο αναμένεται σύντομα.

Παρά την αισιοδοξία ότι η ανάπτυξη της ξενομεταμόσχευσης αποτελεί μια νέα λύση στο να καταστήσει ζωικά όργανα αποδεκτά από τον ανθρώπινο οργανισμό, δίνοντας την ελπίδα ότι έτσι θα μπορούσε να αντιμετωπισθεί το τεράστιο πρόβλημα της έλλειψης δοτών οργάνων σε όλο τον κόσμο, φαίνεται ότι απαιτούνται περισσότερες έρευνες για την ασφάλεια της, σε ότι αφορά την πιθανότητα μετάδοσης κάποιων ιών στον άνθρωπο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.