χοιρινή μπριζόλα θερμίδες | φατνιακο αποστημα | πονοι αριστερα και δεξια στην κοιλια

Παραβάσεις στα μισά σχολικά κυλικεία της ΘεσσαλονίκηςΠαραβάσεις διαπιστώθηκαν στη λειτουργία των μισών περίπου κυλικείων, που λειτουργούν στα σχολεία της Θεσσαλονίκης. Το γεγονός αυτό προέκυψε, μετά από εκτενή έλεγχο στα 228 κυλικεία των σχολείων της Θεσσαλονίκης, που διενεργήθηκε από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Συνολικά διαπιστώθηκαν 103 παραβάσεις και συγκεκριμένα εξήντα τρία κυλικεία λειτουργούσαν χωρίς να έχουν την απαιτούμενη άδεια, 38 από αυτά διέθεταν είδη, τα οποία είναι χαρακτηρισμένα ως απαγορευμένα, ενώ σε δύο άλλα διαπιστώθηκαν παραβάσεις των αγορανομικών και υγειονομικών διατάξεων. Μετά την διενέργεια των ελέγχων στις 101 από τις περιπτώσεις αυτές ακολούθησε και σχετική ενημέρωση άλλων υπηρεσιών, όπως οι δημοτικές αρχές, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και οι διευθυντές των σχολείων, προκειμένου να επιβληθούν και οι ανάλογες κυρώσεις.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.