καρδιοπαθεια σκυλου συμπτωματα | χολοκυστιτιδα διατροφη | γαστροραγια αντιμετωπιση | ποτε μετραμε παλμους

Πες μου τι σοκολάτα τρως να σου πω ποιος είσαιΗ επιλογή της σοκολάτας που αγοράζουμε μπορεί να αποκαλύψει πολλά για το χαρακτήρα μας. Η σχετική έρευνα που δημοσιεύθηκε στο γερμανικό περιοδικό ‘Aerzte Zeitung’, έγινε από τον νεοζηλανδό ψυχολόγο Μάρει Λάνγκχαμ. Ο κος Λάνγκχαμ υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι που προτιμούν σοκολάτες σε σχήμα οβάλ υποφέρουν από στρες, ενώ αντίθετα, όσοι προτιμούν τις τετραγωνισμένες υποφέρουν από πονοκεφάλους.

Τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής έδειξαν ότι οι στρογγυλές σοκολάτες προσελκύουν τους κοινωνικούς και πιό ανοιχτόκαρδους ανθρώπους, ενώ οι δύσκολοι χαρακτήρες αρέσκονται σε σχήματα με περισσότερες γωνίες. Ο Λάνγκχαμ πιστεύει ότι οι λάτρεις της λευκής σοκολάτας νιώθουν παιδιά, ενώ όσοι προτιμούν την πικρή σοκολάτα είναι άνθρωποι που έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, αλλά πιθανόν και αυταρχικές προσωπικότητες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.