αιθουσαίο σύνδρομο | ινκα ανεμιστηρες | ιντερφερονη | ζαχαρη στομαχι

Αλλαγές σε λίστα φαρμάκων - ιατρικές αμοιβέςΑλλάζει η λίστα φαρμάκων και αναπροσαρμόζονται οι τιμές των ιατρικών επισκέψεων δήλωσε στην Βουλή ο υπουργός Υγείας, κ. Αλέκος Παπαδόπουλος, απαντώντας στην επερώτηση της Ν. Δημοκρατίας σχετική με τα θέματα της υγείας. Σχετικά με τα φάρμακα, ο κ. Υπουργός τόνισε ότι μέχρι το τέλος του έτους θα ανακοινωθεί η πολιτική που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση στον τομέα αυτό και η οποία όπως είπε θα είναι συνέχεια της προηγούμενης. Να αναφέρουμε εδώ ότι η Ευτωπαϊκή Επιτροπή προτίθεται να παραπέμψει την χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο εφόσον δεν αλλάξει την πολιτική που ακολουθεί στα φάρμακα, καθώς θεωρεί ότι αυτή αντιτίθεται στην ευρωπαϊκή νομοθεσία περί ελεύθερης διακίνησης των αγαθών.

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε επίσης ότι θα αναπροσαρμοστούν οι τιμές των ιατρικών επισκέψεων και πράξεων. Η αναπροσαρμογή θα γίνει σύμφωνα με την ταξινόμηση τους σε κατηγορίες με μόρια και αυτό που μένει να καθοριστεί είναι η τιμή της μονάδας και ο τρόπος εφαρμογής του νέου τιμολογίου σε συνεννόηση με το Υπουργείο Οικονομικών και το Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.