υπερτροφικη μυοκαρδιοπαθεια | ποσες θερμιδες εχει ο παραδοσιακος χαλβας | αιματοκριτης

Κλειστές όλες οι Ιατρικές Σχολές. Πορεία φοιτητών την ΤρίτηΟλες οι Ιατρικές Σχολές της χώρας βρίσκονται υπό κατάληψη, μετά τον ξεσηκωμό των φοιτητών που αγωνίζονται για την προάσπιση του πτυχίου τους. Σύμφωνα με δελτίο τύπου, που εξέδωσαν οι φοιτητές της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, η δυναμική των μαζικών συνελεύσεων, πορειών και καταλήψεων οδήγησε στην επανεξέταση του θέματος από τον υπουργό Παιδείας κ. Ευθυμίου, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι το πτυχίο τους δεν κινδυνεύει. Οι φοιτητές των Ιατρικών Σχολών κατεβαίνουν αύριο Τρίτη 7/11 στις 11 το πρωί σε πορεία από τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, σε Πανελλαδικό Συλλαλητήριο, ζητώντας ρητές δεσμεύσεις τόσο από το Υπουργείο Υγείας όσο και από τον Ιατρικό Σύλλογο, που στην ανακοίνωσή τους θεωρούν συναρμόδιους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.