αμαρτωμα | αποκολληση πλακουντα αντιμετωπιση | ρυθμος αναπτυξης ανευρισματος

Οι αλλοδαποί θα πληρώνουν για ιατρικές εξετάσεις στα νοσοκομείαΟλοι οι αλλοδαποί θα καταβάλλουν υποχρεωτικά τις δαπάνες για ιατρικές εξετάσεις που θα κάνουν σε κρατικά νοσηλευτικά ιδρύματα προκειμένου να τους χορηγούνται πιστοποιητικά υγείας τα οποία είναι απαραίτητα για την άδεια παραμονής τους στη χώρα μας, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑΠΕ. Ειδικότερα, με απόφαση του υπουργού Υγείας οι ιατρικές εξετάσεις αλλοδαπών θα γίνονται βάσει ειδικού εντύπου το οποίο θα τους χορηγείται από τη γραμματεία των εξωτερικών ιατρείων του κάθε νοσοκομείου και αφού ολοκληρώνουν τον ιατρικό έλεγχο θα εξετάζονται από παθολόγο του ιδρύματος.

Το πρόγραμμα εξέτασης των αλλοδαπών για το Νομό Καβάλας

Στο νομαρχιακό νοσοκομείο Καβάλας οι εξετάσεις αυτές θα γίνονται στα τακτικά εξωτερικα ιατρεία του νοσοκομειακού παραρτήματος (πρώην Σανατόριο) κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 9 το πρωί μέχρι τις 11 πριν το μεσημέρι, προκειμένου να χορηγείται στους αλλοδαπούς το ιατρικό πιστοποιητικό με ραντεβού.

Οσοι από τους αλλοδαπούς διαμένουν εκτός Καβάλας θα εξετάζονται και θα τους χορηγείται πιστοποιητικό υγείας από τα αντίστοιχα Κέντρα Υγείας της Χρυσούπολης Νέστου, Ελευθερούπολης Παγγαίου και Πρίνου Θάσου, αφού πρώτα έχουν τακτοποιήσει κάθε οικονομική τους εκκρεμότητα με το νοσοκομείο.

Τέλος πιστοποιητικά υγείας και ανάλογα βιβλιάρια για τους αλλοδαπούς που ενδιαφέρονται να εργαστούν στην πόλη και το νομό Καβάλας θα χορηγούνται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη, τις πρωϊνές ώρες, από το Αντιφυματικό Ιατρείο της Καβάλας.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.