σκυλος απωλεια βαρους | οστεοαρθριτιδα ισχιου | συμπτωματα ελκους στομαχου

Ελπίδες για τη νόσο του Πάρκινσον από την ΙαπωνίαΝέα σημαντική τεχνική για ενδεχόμενη επιτυχή θεραπεία της νόσου του Πάρκινσον ανακάλυψαν ερευνητές της εταιρίας Kyowa Hakko Kogyo Co Ltd, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες της Ιαπωνίας στον τομέα της βιοτεχνολογίας, του Πανεπιστημίου του Κιότο και του ινστιτούτου Φυσικής και Χημικής Ερευνας. Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωσή τους, δήλωσαν ότι κατόρθωσαν, κατά τη διάρκεια πειραμάτων που έκαναν σε ποντίκια, να δημιουργήσουν μεγάλη ποσότητα ντοπαμίνης, μίας ουσίας απαραίτητης για τη μεταφορά μηνυμάτων από τους νευρώνες προς το υπόλοιπο σώμα.

Μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί αξιόπιστη μέθοδος αφαίρεσης ντοπαμίνης από τα νευρικά κύτταρα, προκειμένου να μεταφερθεί σε ασθενείς και επομένως η δυνατότητα παραγωγής ντοπαμίνης είναι μείζονος σημασίας για τη θεραπεία της νόσου του Πάρκινσον, μίας νόσου που προσβάλλει περίπου δύο άτομα στα χίλια και αποτελεί μία από τις πιο συνήθεις δυσλειτουργίες του νευρικού συστήματος των ηλικιωμένους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.