πρηξιμο στο σιαγωνα | δεκατα πυρετου και βηχας | καφεινη και εκζεμα | λοχεια | στίγμα | κυστη δοντιου

Προληπτικοί έλεγχοι για το βοδινό κρέας και στην Ελληνική αγοράΑμεση υπήρξε η κινητοποίηση του Υπουργείου Γεωργίας, μετά το θόρυβο που προκάλεσαν οι δηλώσεις των Γαλλικών Αρχών, σχετικά με την απόσυρση κρεάτων βοοειδούς προέλευσης, για τα οποία υπάρχει έντονη υποψία, ότι προέρχονται από ζώα, με ιστορικό σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας. Ο Υπουργός κ. Ανωμερίτης, ο οποίος βρίσκεται στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έσπευσε να έλθει σε επαφή με τον ομόλογό του Υπουργό της Γαλλίας Jean Glavany, ο οποίος και τον διαβεβαίωσε ότι με βάση τα στοιχεία του Υπουργείου Γεωργίας της Γαλλίας και των αρμόδιων κτηνιατρικών υπηρεσιών, δεν έγινε καμία εισαγωγή στη χώρα μας, από τις παρτίδες του ύποπου κρέατος.

Ωστόσο για προληπτικούς λόγους, ο Υφυπουργός κ. Χατζημιχάλης κινητοποίησε τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες της χώρας, προκειμένου να ελεχθούν και να δεσμευθούν προσωρινά τα βόεια κρέατα, Γαλλικής προέλευσης, που εισάγονται από συγκεκριμένη αλυσίδα super market, στην οποία και παρουσιάστηκε το πρόβλημα στη Γαλλία. Επιπλέον ο Υφυπουργός δήλωσε ότι στη χώρα μας, με ειδικό πρόγραμμα που συνγχρηματοδοτεί η ΕΕ, γίνεται πλήρης έλεγχος και επιτήρηση για την αποφυγή του κινδύνου σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας των βοοειδών και τόνισε ότι μέχρι σήμερα δεν έχει παρουσιαστεί στην Ελλάδα ούτε ένα ανάλογο κρούσμα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.