φυσιολογικη παλμοι καρδιας | εκτακτες συστολες | μεσογειακη αναιμια στιγμα | πυλώρικη | μεταναστευτικη αρθριτιδα

Μεταμόσχευση μυελού των οστών από Ελληνες γιατρούς στα ΣκόπιαH μεταμόσχευση μυελού των οστών έγινε πραγματικότητα στα Σκόπια, χάρη στη δυναμική συνδρομή των Ελλήνων γιατρών της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών, του Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης. Μέσα στα πλαίσια ενός προγράμματος συνεργασίας της άνω Μονάδας του Νοσοκομείου ‘Παπανικολάου’ με την αιματοτολογική κλινική των Σκοπίων πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά δύο μεταμοσχεύσεις μυελού των οστών, σε δύο ασθενείς με σοβαρά αιματολογικά νοσήματα.

Οι διευθυντές της αιματολογικής κλινικής κ. Φάσσας και κ. Αναγνωστόπουλος εξέθεσαν σε ομάδα δημοσιογράφων την ακριβή διαδικασία, που ακολουθήσαν οι ιατροί κατά τη διενέργεια των μεταμοσχεύσεων, οι οποίες σημειωτέον στέφθηκαν με επιτυχία. Οι ασθενείς, βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και αναρρώνουν, ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.