υψηλές τιμες στα λευκά αιμοσφαίρια σε περίοδο κύησης | ψωριασικη αρθριτιδα συμπτωματα | τκε τι ειναι

Νέα μέθοδος αντισύλληψης με μία ένεση κάθε μήναΟ Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), ενέκρινε τη χρήση του LUNELLE, ενός νέου αντισυλληπτικού, σε ενέσιμη μορφή, που χρειάζεται να χορηγείται μόνο μία φορά το μήνα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Pharmacia Corporation. Η αποτελεσματικότητα του φαρμάκου, αν χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης, είναι 99%, συνεχίζει η ίδια ανακοίνωση. Το διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ των δύο ενέσεων δεν πρέπει να ξεπαρνά τις 33 ημέρες, αλλά, επειδή είναι σε ενέσιμη μορφή, η μηνιαία επίσκεψη σε κάποιο νοσοκομείο ή ιατρείο είναι απαραίτητη.

Το νέο προϊόν, περιέχει οιστρογόνα και προγεστερόνη, όπως και τα αντισυλληπτικά που χορηγούνται από το στόμα. Ετσι, η χρήση του αντενδείκνυται σε ορισμένες περιπτώσεις όπως είναι η πιθανή εγκυμοσύνη, η ύπαρξη θρομβοφλεβίτιδας ή ιστορικό θρομβοεμβολικών επεισοδίων, σε αγγειακές διαταραχές του εγκεφάλου ή των στεφανιαίων, σε ηπατοπάθειες, σε σακχαρώδη διαβήτη ή υπέρταση, σε καπνίστριες άνω των 35 ετών, σε ορισμένες μορφές καρκίνου και σε κολπική αιμόρροια άγνωστης αιτιολογίας. Στις γυναίκες που χρησιμοποιούν το LUNELLE, συτήνεται η διακοπή του καπνίσματος.

Η εταιρεία που κατασκευάζει το νέο αντισυλληπτικό, πιστεύει πως η επιτυχία του LUNELLE θα στηριχθεί στο γεγονός ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν θεωρούν βολική την καθημερινή λήψη του αντισυλληπτικού δισκίου. Με τη χρήση του LUNELLE, οι γυναίκες εξακολουθούν να έχουν περίοδο κάθε μήνα, ενώ κανονική ωορρηξία επιτυγχάνεται σε 2-4 μήνες μετά τη διακοπή του. Επισημαίνεται τέλος, ότι περισσότερες από τις μισές γυναίκες, έμειναν έγκυες, σε λιγότερο από 6 μήνες, μετά τη διακοπή του.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.