μυκοπλασμα | φάσεις υπνουκ | φθοριωση | πρόπτωση μιτροειδούς βαλβίδας | πανοραμικες στοματος

Γυμναστική αντί ViagraΗ γυμναστική μπορεί να προφυλάξει τους άνδρες απο στυτικά προβλήματα, αναφέρει σε έρευνα της που δημοσιεύεται στο περιοδικό Urology, η ερευνήτρια του New England Research Institutes κ. Carol A. Derby. Για την έρευνα που κράτησε 9 χρόνια εξετάστηκαν τα ιστορικά 593 ανδρών ηλικίας 40 έως 70 ετών οι οποίοι δεν παρουσίαζαν προβλήματα στύσης. Οπως διαπιστώθηκε οι άνδρες που κατανάλωναν 200 οι περισσότερες θερμίδες σε φυσικές δραστηριότες (2 χιλιόμετρα γρήγορο περπάτημα) είχαν πολύ λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν τέτοιου είδους προβλήματα από ότι άνδρες οι οποίοι ακολουθούσαν ενα καθιστικό τρόπο ζωής.

Οπως διευκρινίζει η κ. A. Derby όσο πιο πολύ γυμνάζεται κανείς τόσο λιγότερο κινδυνεύει να εμφανίσει στυτική ανεπάρκεια και τονίζει ότι δεν έχει σημασία πότε κάποιος θ΄αρχίσει να γυμνάζεται. Από την στιγμή που κάποιος παρουσιάσει τέτοια προβλήματα βέβαια δεν σημαίνει ότι η γυμναστική θα τον βοηθήσει να το ξεπεράσει. Δεν παύει όμως παρ’ όλα αυτά να είναι ένα άριστο προληπτικό μέτρο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.