διαιτα με 1100 θερμιδες | αντιβηχικα σιροπια | επινεφριδιακη ανεπαρκεια | κουρκουμας ποσοτητα

Απεργία αποφάσισαν οι νοσοκομειακοί γιατροίΟι νοσοκομειακοί γιατροί αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ στις 10 Οκτωβρίου, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίθεση τους στις προτάσεις του υπουργείου Υγείας για την μεταρρύθμιση του ΕΣΥ. Οι νοσοκομειακοί γιατροί θεωρούν ότι οι προτάσεις αυτές καθιστούν την υγεία 'καταναλωτικό αγαθό που υπακούει στους νόμους της αγοράς'. Πιο συγκεκριμένα αντιτίθενται, στην κατάργηση της μονιμότητας, στο προτεινόμενο σύστημα παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και στην λειτουργία απογευματινών ιατρείων στα Νοσοκομεία, καθώς δεν είναι διαθέσιμη η απαραίτητη υποδομή.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.