εμβολιο πνευμονιοκοκκου | χαπι διακοπης κυησης | 100 γρ. φιδες θερμιδες | 3 χρονια χωρις τσιγαρο

Θεσσαλονικείς γιατροί χαρίζουν ζωή στα ΣκόπιαΜετά από αίτημα του Υπουργείου Υγείας της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, Ελληνες γιατροί από το Νοσοκομείο 'Παπανικολάου' της Θεσσαλονίκης, πρόκειται να μεταβούν στα Σκόπια, με σκοπό τη μεταμόσχευση μυελού των οστών σε δύο ασθενείς οι οποίοι πάσχουν από λευχαιμία. Η μετεμόσχευση πρόκειται να πραγματοποηθεί από ομάδα γιατρών της αιματολογικής κλινικής του Νοσοκομείο 'Παπανικολάου' με επικεφαλής τον διευθυντή της κλινικής, καθηγητή κ. Αναγνωστόπουλο, σε συνεργασία με Σκιοπιανούς αιματολόγους.

Ο μυελός των οστών που πρόκειται να μεταμοσχευθεί, υποβάλλεται σε ειδικές τροποποιήσεις και στη συνέχεια μεταφέρεται στους ασθενείς. Να σημειωθεί ότι έχει ήδη πραγματοποιηθεί μία μεταμόσχευση, ενώ το πρόγραμμα αναμένεται να συνεχισθεί σε μια προσπάθεια βελτίωσης των Ελληνοσκοπιανών σχέσεων με παροχή τεχνογνωσίας από Ελληνες επιστήμονες σε ανάλογα θέματα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.