τι πρεπει να προσεχουν γυναικες που εχουν στιγμα μεσογειακης αναιμιας | ηπατιτιδα α

5.250 προσλήψεις σε ΝοσοκομείαΟ υπουργός Υγείας κ. Αλέκος Παπαδόπουλος, ανακοίνωσε την προκήρυξη 5.250 θέσεων για τη στελέχωση των Νοσοκομείων της χώρας, η οποία θα υλοποιηθεί μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου. Οι 250 από αυτές αφορούν γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και οι υπόλοιπες διοικητικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό. Οι προσληφθέντες θα χρησιμοποιηθούν κατά κύριο λόγο για τη στελέχωση μονάδων εντατικής θεραπείας, μονάδων αυξημένης φροντίδας καθώς και άλλων ειδικών μονάδων, οι οποίες σήμερα υπολειτουργούν ή δε λειτουργούν καθόλου, εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού.

Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι η ψήφιση του νομοσχεδίου για τη μεταρρύθμιση του ΕΣΥ, θα πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος του έτους, ενώ έκανε εκτενή αναφορά στα Νοσοκομεία τα οποία είχαν πληγεί από τον περσινό σεισμό. Ειδικότερα, προβλέπεται η αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκληθεί στο Δαφνί, η κατεδάφιση των παλαιών κτιρίων του Ασκληπιείου Βούλας και η μεταφορά των κλινικών που στεγάζονται σε αυτά, ενώ σε ότι αφορά το Νοσοκομείο Αγιοι Ανάργυροι, οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τον επόμενο μήνα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.