αμυγδαλιτιδα φαρμακα | Επειγοντα στο ιατρειο εοπυ | σφηνοειδής κόλπος | αδενοκαρκινωμα | xronio stress

Νέες προσλήψεις στο χώρο της ΥγείαςΠέντε χιλιάδες άτομα θα προσληφθούν ως ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό στον τομέα της Υγείας, μέχρι την άνοιξη του 2001. Αυτό δήλωσε ο υπουργός Υγείας κ. Αλέκος Παπαδόπουλος στη Βουλή, όπου κλήθηκε να απαντήσει σε σχετική επερώτηση που υπέβαλαν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Παπαδόπουλος διευκρίνησε ότι οι προσλήψεις αυτές θα γίνουν με βάσει το ισχύον σύστημα προσλήψεων και θα γίνουν ανά περιφέρεια και όχι ανά νοσοκομείο.

Tαυτόχρονα ο υπουργός ανακοίνωσε ότι θα κατατεθεί νομοσχέδιο, που θα αφορά την περιφερειακή συγκρότηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας άσκησαν κριτική, μιλώντας για ύπαρξη αδιαφάνειας στο χώρο της Υγείας, κατηγορώντας το Υπουργείο για αδράνεια.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.