ενεργητικη κινηση ορισμος | ελενη γκιζα | εμβολιο γριπης ποιο απο τα δυο | οργανα του θωρακα

3 στους 10 Ελληνες είναι μύωπες - Βιονική όραση το 2010Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε Ελληνική Εταιρία Ενδοφακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής, τρείς στους δέκα Ελληνες πάσχουν από μυωπία ενώ πέντε στους δέκα παρουσιάζουν υπερμετρωπία. Αν και τα συγκεκριμένα στοιχεία είναι αποκαρδιωτικά για τον ελληνικό πληθυσμό, η εκτίμηση για τον παγκόσμιο πληθυσμό είναι ακόμη χειρότερη. Υπολογίζεται ότι το 80% του πληθυσμού της γής αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης και μάλιστα οι περισσότεροι από αυτούς δεν το γνωρίζουν. Ενας μεγάλος αριθμός ανθρώπων παρ΄όλο που γνωρίζει το πρόβλημα του, αρνείται να το αντιμετωπίσει και δεν ακολουθεί τις οδηγίες των οφθαλμίατρων, φθάνοντας στο σημείο να μη φορούν τα γυαλιά τους.

Πάντως η συνεργασία της ιατρικής με την σύγχρονη τεχνολογία έχει κάνει πράξη την κατάργηση των γυαλιών σε αρκετές περιπτώσεις και υπόσχεται να βλέπουμε βιονικά ως το 2010.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.