σπογγος | παθησεις δοντιων | kcal σε θερμιδες | Πρώτες βοήθειες στην υπόταση

Παιχνίδια - δηλητήριαΕπικίνδυνα παιχνίδια που απευθύνονται σε παιδιά μικρότερα των τριών ετών κυκλοφορούν στην αγορά. Πρόκειται για πλαστικά παιχνίδια που περιέχουν τοξικές ουσίες, οι οποίες ανιχνεύθηκαν μετά από δειγματοληπτικούς ελέγχους που έγιναν τον τελευταίο μήνα από το Γενικό Χημείο του Κράτους. Τα παιχνίδια έχουν την μορφή φρούτων και ζώων, με αντίστοιχα χρώματα και μικρά μεγέθη, και όπως είναι κατανοητό είναι εύκολο να καταποθούν πάνω στο παιχνίδι. Το Γενικό Χημείο του Κράτους εντόπισε ουσίες όπως pcb και παραφίνη και σε συνεργασία με το υπουργείο Ανάπτυξης, έχουν ενημερώσει τα τελωνεία για την δέσμευση τέτοιων προϊόντων, την απαγόρευση της εισαγωγής τους καθώς και για την συνέχιση των ελέγχων στην αγορά.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.