χαμηλος κορεσμος οξυγονου αντιμετωπιση | αρρυθμια στη | καρκινος πνευμονα περισυλλογη υγρου | cmv igg

Στους τρείς μήνες που πέρασαν


Καλώς ήρθατε στο Care, το πρώτο Ελληνικό site πληροφόρησης για θέματα υγείας. Στους τρείς μήνες που το Care είναι online ζούμε μαζί σας την πιο συναρπαστική εμπειρία της δυναμικής επικοινωνίας που παρέχει το Internet.

Τα mails που μας στέλνετε το επιβεβαιώνουν! Σας ευχαριστούμε για την αγάπη με την οποία αγκαλιάσατε το Care. Οσα μας γράφετε θα αποτελέσουν τη βάση για κάθε μελλοντική ανανέωση του site. Μας δίνουν τη δύναμη να διευρύνουμε συνεχώς το πεδίο του Care με νέα θέματα και να δημιουργούμε καινούργιους διαύλους επικοινωνίας μαζί σας. Γιατί, για μας προέχει η παροχή αξιόπιστης και τεκμηριωμένης πληροφορίας για θέματα υγείας μέσα από το Δίκτυο. Το καλοκαίρι έχει πλέον έρθει για τα καλά. Η θάλασσα μπορεί πράγματι να χαρίσει την ξενοιασιά που μας στερεί το καθημερινό "stress". Αλλωστε οι διακοπές είναι και μια ευκαιρία για να "πλησιάσουμε τον εαυτό μας", να του χαρίσουμε περισσότερο χρόνο έξω από πιεστικά ωράρια και καθημερινές υποχρεώσεις.

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι !

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.