αφυδατωση λογω φαρμακων | ru 486 χαπι | κοκκιωμα πνευμονα | αντιγριππικο εμβολιο και εγκυμοσυνη

Τρεις ανθρώπινοι κλώνοι κυοφορούνται, υποστηρίζει ο ΑντινόριΟ ιταλός γενετιστής Σεβερίνο Αντινόρι, σκοπός του οποίου είναι να δημιουργήσει τον πρώτο ανθρώπινο κλώνο, δήλωσε ότι ήδη τρεις γυναίκες κυοφορούν κλώνους, τονίζοντας, ωστόσο, ότι τα μωρά που θα γεννηθούν θα θεωρούνται ''τέρατα'' από μια εχθρική προς αυτά κοινωνία.

Ο Αντινόρι που αυτοαποκαλείται ''πολιτιστικός και επιστημονικός συντονιστής'' των άκρως απορρήτων προγραμμάτων κλωνοποίησης, διευκρίνισε ότι μια από τις κυήσεις βρίσκεται στην 10η εβδομάδα, άλλη στην 7η και η τρίτη στην 6η εβδομάδα.

''Ενα είναι βέβαιο, αν δεν αλλάξει το κλίμα καταδίωξης στη χώρα που θα γεννηθούν αυτά τα βρέφη, όλοι θα λένε, μόλις γεννηθεί το πρώτο παιδί: 'Αυτό είναι τέρας'", επεσήμανε ο γενετιστής σε συνέντευξη Τύπου.

Ο ίδιος διέψευσε ότι είναι επικεφαλής των διαδικασιών που κατέληξαν στις τρεις αυτές κυήσεις, αρνήθηκε να πει πού βρίσκονται οι γυναίκες που κυοφορούν τους κλώνους και αρκέστηκε να αναφέρει ότι μια εξ αυτών ζει σε ισλαμική χώρα.

Ο κ. Αντινόρι θορύβησε την επιστημονική κοινότητα, εξόργισε εκκλησιαστικούς κύκλους και προκάλεσε σύγχυση στους νομικούς, όταν ανακοίνωσε πριν από τουλάχιστον ένα χρόνο ότι επιθυμεί να προχωρήσει στην ανθρώπινη κλωνοποίηση, προκειμένου να βοηθήσει τα άτεκνα ζευγάρια.

Απόβλητος από την ευρύτερη επιστημονική κοινότητα εξαιτίας της άρνησής του να εγκαταλείψει την έρευνά του, ο Αντινόρι είπε ότι περίπου 40 άνθρωποι μετέχουν στο πρόγραμμα σε 18 χώρες. ''Δεν είμαι απομονωμένος. Υπάρχει όμως φόβος να μιλάει κανείς για τέτοια πράγματα και οι δραστηριότητές μου θεωρούνται εγκληματικές'', κατέληξε.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.