πολύδυμη κυηση | pos legete h asthenia otan strivi to entero | ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ | ουρικο οξυ τιμες

Απεργούν οι γιατροί στην ΙκαρίαΑπεργία διαρκείας ξεκίνησαν από χθές οι γιατροί του νοσοκομείου Ικαρίας καταγγέλλοντας ότι δεν έχουν πληρωθεί τις εφημερίες από τον Μαϊο, με αποτέλεσμα την μείωση των μισθών κατά 35%. Ταυτόχρονα διαμαρτύρονται για αιφνιδιαστικές αποσπάσεις γιατρών σε Κέντρα Υγείας της Ικαρίας, χωρίς να υπάρχει αντίστοιχη εισήγηση από το νοσοκομείο.

Από την άλλη πλευρά το Υπουργείο Υγείας απαντά ότι πρόκειται για πλασματικές εφημερίες μια και το νοσοκομείο με μέση πληρότητα 4 -5 ασθενών ημερησίως και 30 γιατρούς δυναμικό καλεί και τους αγροτικούς γιατρούς να καλύψουν τις εφημερίες. Το Υπουργείο επίσης αναφέρει ότι για τις εφημερίες του 2000 δόθηκαν 115 εκατομμύρια ενώ για το 1999 είχαν δοθεί 90 εκατομμύρια.

Συμπαράσταση στους γιατρούς της Ικαρίας εκδηλώθηκε από τον Ιατρικό Σύλλογο Σάμου, που ανακοίνωσε απεργία για τις 18 Αυγούστου, ενώ διεργασίες γίνονται στους δήμους της Ικαρίας με επίκεντρο τον δήμο του Αγίου Κήρυκα για την υποβάθμιση του νοσοκομείου του νησιού.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.