ποτε εχεισ υποταση | εκκολπώματα | μεταστατικοσ καρκινοσ πνευμονα επιβιωση | καταγμα ηβικου οστου

28 Ιουλίου το σχέδιο για το ΕΣΥ - Διάλογος μέσα στο Καλοκαίρι.Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού κατατίθεται το πρώτο σχέδιο για τη μεταρρύθμιση του ΕΣΥ, ενώ ξεκινά διάλογος με τους φορείς της υγείας, που θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Σε ότι αφορά τις παράνομες εισαγωγές ασθενών, κυρίως από τις βαλκανικές και τις χώρες του ανατολικού μπλοκ, στάλθηκε από το υπουργείο Υγείας στα νοσοκομεία εγκύκλιος, με οδηγίες για τον έλεγχο της παράνομης διακίνησης αλλοδαπών ασθενών και για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη τους στην Ελλάδα.

Αναφορά έγινε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες από τον κ. Παπαδόπουλο, ο οποίος είπε ότι θα καταρτίσει πλήρες σχέδιο με τις υποχρεώσεις μας στον τομέα της υγείας, που θα περιλαμβάνει τον εκσυγχρονισμό του ΕΚΑΒ, την οργάνωση των νοσοκομείων και της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.