οξεια γαστριτιδα γατα | γατα κολιτιδα | παραπληγια κατω ακρων | red σε συγχορηγηση με αλκοολ | sigenes megakolo

Γκρίνπις: Η ρύπανση φθάνει τα τροχαία σε νεκρούς στην ΕλλάδαΑνησυχία δημιούργησαν τα στοιχεία που έδωσε το ελληνικό γραφείο της Greenpeace για τα θύματα που προκαλεί η ατμοσφαιρική ρύπανση στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα η έκθεση που συνέταξε για λογαριασμό της Greenpeace ο κ. Φίλιππος Κυρκίτσος αναφέρει ότι κάθε χρόνο πεθαίνουν 1.342 άτομα από βραχυχρόνιες επιπτώσεις της ατμοσφαιρικής ρύπανσης ενώ οι μακροχρόνιες επιπτώσεις προκαλούν 7.247 νεκρούς.

Η κύρια αιτία ατμοσφαιρικής ρύπανσης θεωρείται το αυτοκίνητο, αν και ο έλεγχος στην Ελλάδα είναι ελλιπής, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να μετρηθούν επαρκώς και οι επιπτώσεις στην υγεία που αφορούν αναπνευστικές και καρδιαγγειακές παθήσεις, ερεθισμούς στα μάτια και στο δέρμα, πονοκεφάλους, ιλίγγους, μέχρι και νευρολογικές διαταραχές.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η Greenpeace, τα θύματα από την ρύπανση συναγωνίζονται τους νεκρούς από τα τροχαία στη χώρα μας, που έτσι κι αλλιώς είναι ιδιαίτερα αυξημένα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.