τι ειναι το χεπαρ στην ομοιπαθητικη | καθαρισμος τερηδονας | μαστιτιδα εκτος θηλασμου | συγκοπτικό επεισόδιο

Λιγότερα τροχαία ατυχήματα το τριήμερο της Καθαράς ΔευτέραςΚατά 45% μειώθηκαν τα τροχαία ατυχήματα το τετραήμερο του εορτασμού της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας, σε σύγκριση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2001. Σημαντική είναι η μείωση του αριθμού των τραυματιών (139 τραυματίες λιγότεροι σε σχέση με το 2001) και του αριθμού των νεκρών (22 νεκροί λιγότεροι σε σχέση με το 2001.

Ειδικότερα κατά το τετραήμερο από 15 έως 18 Μαρτίου σε όλη την επικράτεια συνέβησαν 125 τροχαία ατυχήματα. Συγκεκριμένα 14 θανατηφόρα, 17 σοβαρά και 94 ελαφρά με αποτέλεσμα 14 νεκρούς, 27 βαριά τραυματίες και 157 ελαφρά τραυματίες.

Κατά το αντίστοιχο περσινό τετραήμερο σημειώθηκαν 226 τροχαία ατυχήματα. Συγκεκριμένα 28 θανατηφόρα, 24 σοβαρά και 174 ελαφρά με αποτέλεσμα 36 νεκρούς, 36 σοβαρά τραυματίες και 287 ελαφρά τραυματίες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.