φλεγμονη εντερου αιτια | ραγισμα μπροστινο δοντι | πνευμονικο οιδημα πρωτες βοηθειες | ταμοξιφαινη δεσμοειδης

Οι πεζοί ευθύνονται για πολλά τροχαίαΟι πεζοί είναι υπεύθυνοι για πολλά τροχαία δυστυχήματα στη πόλη της Θεσσαλονίκης καθώς, σύμφωνα με την Τροχαία, πολλές φορές διασχίζουν τους δρόμους χωρίς να ελέγξουν την πορεία των οχημάτων. Οπως δείχνουν τα στοιχεία, σε παραβίαση του φωτεινού σηματοδότη από κάποιον οδηγό, οφείλονται μόνο τρία θανατηφόρα τροχαία, από τα 20 που σημειώθηκαν.

Στη πόλη της Θεσσαλονίκης σημειώθηκαν συνολικά 335 τροχαία δυστυχήματα, που είχαν ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 20 άτομα και να τραυματιστούν σοβαρά 43. Στις παρασύρσεις τα πρωτεία είχε η οδός Μοναστηρίου (30 παρασύρσεις) και ακολουθεί με 23 η Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Στις τρεις μεγάλες αρτηρίες του Νομού Θεσσαλονίκης (Θεσσαλονίκης- Καβάλας, νέα εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Αθηνών και η Περιφερειακή οδός), σημειώθηκαν 100 τροχαία δυστυχήματα με 20 νεκρούς και 20 σοβαρά τραυματίες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.