ποσο ζει καποιος με κιρρωση του ηπατος | εμπυρετη ιογενης συνδρομη | λεμονι με καφε διαρροια

Tα κινητά τηλέφωνα προκαλούν σημαντικές παρενέργειες;Χρήστες κινητών τηλεφώνων διαμαρτύρονται συχνά για πονοκεφάλους, υπερθέρμανση του αυτιού και αίσθημα καυσαλγίας στο δέρμα του προσώπου, σύμφωνα με τους επιστήμονες.
Ο Dr. Gunnhild Oftedal, του Νορβηγικού Πανεπιστημίου Επιστήμης κα Τεχνολογίας στο Trondheim και οι συνεργάτες του εστειλαν ένα ερωτηματολόγιο σε 12000 χρήστες κινητών στην Σουηδία και 5000 χρήστες στην Νορβηγία. Ένα ποσοστό περίπου 17% των ερωτηθέντων παρουσίαζε τα προαναφερθέντα συμπτώματα.

Σημαντικό παράγοντα για την εκδήλωση των συμπτωμάτων έπαιζε η διαρκεια των τηλεφωνημάτων. Όσο περισσότερη ώρα γινόταν χρήση τόσο πιθανότερη ήταν η εκήλωση των συμπτωμάτων. Οι περισσότεροι απο τους ερωτηθέντες δεν είχαν επισκεφθεί γιατρό για τα συμπτώματα τους. Η πιο συχνή μέθοδος αντιμετώπισης των συμπτωμάτων ήταν η μείωση των τηλεφώνων και η χρήση συσκευών ‘hands free’.

Οι ερευνητές τέλος σχολιάζουν οτι τα προβλήματα υγείας που κατέγραψαν δεν είναι απαραίτητο να συνδέονται αιτιολογικά με αυτά καθαυτά τα κινητά τηλέφωνα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.