Θυρεοειδίτιδα | ουρολογικο συνδρομο σε γατα και διατροφη | ileos | βλεννα στα κοπρανα πως ειναι

Μορφίνη εναντίον Χρόνιου Πόνου.Τρείς στους δέκα κατοίκους των ανεπυγμένων χωρών πάσχουν από χρόνιο πόνο. Ο πόνος θεωρείται χρόνιος όταν παραμένει μετά την αποδρομή του αιτίου που τον προκάλεσε και διαρκεί περισσότερο από τρείς ως έξι μήνες. Συνήθεις αιτίες χρόνιου πόνου είναι η οσφυαλγία, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, και οι καρκινικοί όγκοι.

Τα οπιοειδή φάρμακα, με κυρίαρχο την μορφίνη, δίνουν ανακούφιση στους ασθενείς με χρόνιο πόνο αλλά όπως ανέφεραν σε χθεσινή συνέντευξη τύπου, ενόψει ημερίδας που θα γίνει το Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη, τα μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Πόνου, στην Ελλάδα η νομοθεσία δημιουργεί προβλήματα στην χορήγηση των φαρμάκων λόγω της γραφειοκρατικής διαδικασίας που θεωρείται αναγκαία.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.