εχινοκοκκος | αντιμετωπιση αλλεργικης αντιδρασης | τροφες που θεραπευουν το εντερο | πόνοι στο ηπαρ

Κόντρα Προέδρου - Γιατρών στον Ευαγγελισμό.Σε απολογία κάλεσε 35 γιατρούς ο Πρόεδρος του Ευαγγελισμού κ. Μήτσης με την κατηγορία ότι σε «έφοδο» που έκανε σε μέρα γενικής εφημερίας δεν τους βρήκε στις θέσεις τους.

Από την άλλη πλευρά οι 35 επιμελητές ισχυρίζονται ότι όχι μόνο ήταν στις θέσεις τους αλλά…και συνομίλησαν με τον κ.Πρόεδρο ενώ σε ανακοίνωση της ΕΙΝΑΠ του νοσοκομείου κατηγορείται ο Πρόεδρος του Ευαγγελισμού για οξυμένα προβλήματα που χρονίζουν όπως η ανεπάρκεια του εξοπλισμού, η κάλυψη 500 κενών θέσεων εργασίας και για καθυστερήσεις σε αναγκαία έργα υποδομής στο νοσοκομείο, ενώ ζητείται η παύση της δίωξης των γιατρών και η γραπτή έκφραση συγγνώμης του Προέδρου.

Το θέμα είναι ότι οι χαμηλές αμοιβές των νοσοκομειακών γιατρών σίγουρα δεν δημιουργούν γιατρούς-φαντάσματα αλλά μάλλον πλασματικές εφημερίες, αν δεν θέλουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.