ορισμος μηνισκοι γονατο | μερικη αφαιρεση σπληνας | εντονος ηχος σα να εχω μεσα μου

Εφαρμογή μάλαξης Shiatsu


Σύντομη περιγραφή - ορισμός

Το shiatsu είναι ιαπωνέζικη μορφή μάλαξης η οποία επιτελείται εξ ολοκλήρου με τις ράγες των αντίχειρων.

Ενδείξεις

Αυτού του είδους η μάλαξη μπορεί να εφαρμοσθεί σε κάθε περίπτωση που είναι επιθυμητή,με όλα τα θετικά αποτελέσματα που εμπερικλείει. Μια πλήρης μάλαξη καλύπτει όλα τα μέρη του σώματος ενώ όταν διενεργείται για ιατρικούς σκοπούς χρησιμοποιούνται ορισμένοι συνδυασμοί σημείων. Το shiatsu προκαλεί μια πολύ ευχάριστη αίσθηση στο άτομο που εφαρμόζεται και έχει μακροπρόθεσμα οφέλη. Ενδείκνυται για ανθρώπους κάθε ηλικίας και όταν χρησιμοποιείται τακτικά είναι ικανό να διατηρήσει εύκαμπτο το δέρμα και να διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων. Το shiatsu ανακουφίζει τον πόνο,μειώνει τη συγκέντρωση των τοξικών ουσιών,διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και αυξάνει τον μεταβολισμό.

Αντενδείξεις

Η μάλαξη αντενδείκνυται σε βεβαιωμένες καταστάσεις υγείας όπως καρδιά, υψηλή πίεση αίματος, οιδήματα, επίσης όταν υπάρχουν μολύνσεις του δέρματος, κάψιμο ή ερεθισμός από τρίχες.

Διενέργεια

Η μέθοδος διενεργείται μέσω πίεσης των αντίχειρων για αρκετά δευτερόλεπτα σε κάθε σημείο και εκτελείται από γνώστες του αντικειμένου.

Ανεπιθύμητες ενέργειες

Δεν έχουν αναφερθεί παρενέργειες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.