Τα ανδρικά κομμάτια που θα απογειώσουν το στυλ σας αυτή την άνοιξη

Η άνοιξη έχει ήδη φτάσει και φέρνει μαζί της την αλλαγή, όχι μόνο στην φύση, στις θερμοκρασίες και στη διάθεσή μας, αλλά και στο ντύσιμό μας. Μπορεί το στυλ να είναι προσωπική υπόθεση, όμως υπάρχουν κάποια κομμάτια που σίγουρα θα απογειώσουν κάθε σας look αυτή την άνοιξη. Πάμε να τα δούμε!

Αμάνικο μπουφάν

Ο ερχομός της άνοιξης είναι η κατάλληλη στιγμή για να αντικαταστήσετε το καθημερινό σας μακρυμάνικο μπουφάν με ένα αμάνικο. Τα ανδρικά αμάνικα μπουφάν είναι ιδανικά γι’ αυτή την εποχή του χρόνου, καθώς είναι ευκολοφόρετα και μπορούν να συνδυαστούν με αμέτρητους τρόπους. Για ένα casual look, μπορείτε να επιλέξετε ένα αθλητικό αμάνικο μπουφάν και να το συνδυάσετε με ένα t-shirt και ένα τζιν. Αντίστοιχα, για μια βραδινή έξοδο, μη διστάζετε να τολμήσετε ένα πιο ιδιαίτερο και rock outfit με ένα δερμάτινο αμάνικο μπουφάν κι ένα σκουρόχρωμο παντελόνι. 

Σακάκι

Το σακάκι αποτελεί ένα κομμάτι που μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές. Την άνοιξη όμως δε χρειάζεται να το κρύβετε κάτω από το παλτό ή το μπουφάν σας λόγω κρύου! Αντίθετα, μπορείτε να το μετατρέψετε σε πρωταγωνιστή του outfit σας, φορώντας το ως πανωφόρι, αφού πλέον οι θερμοκρασίες το επιτρέπουν. Φυσικά, τα υφάσματα των ανοιξιάτικων σακακιών διαφέρουν από αυτά των χειμερινών. Οπότε, ξεχάστε προς το παρόν τα μάλλινα, τουίντ και καστόρινα σακάκια σας και προτιμήστε τα λινά και τα βαμβακερά. Για μια πιο ανάλαφρη αίσθηση -ειδικά τις μέρες που οι θερμοκρασίες είναι υψηλές- προτιμήστε σακάκια χωρίς επένδυση!

Πουκάμισο

Το πουκάμισο δε λείπει από καμία ανδρική ντουλάπα! Είναι από τα πιο ευκολοφόρετα κομμάτια, καθώς μπορεί να συνδυαστεί με αμέτρητους τρόπους, αλλά και σε πολλές περιστάσεις. Είτε πρόκειται για μια μέρα στο γραφείο, είτε για μια χαλαρή Κυριακάτικη βόλτα, το πουκάμισο είναι μια super επιλογή για κάθε look. Αυτό που αλλάζει την άνοιξη όμως είναι το ύφασμα. Ήρθε η ώρα να αφήσετε στην άκρη τα χοντρά μάλλινα πουκάμισα και να προτιμήσετε τα βαμβακερά, τα λινά και τα μεταξωτά, τα οποία λόγω του λεπτού υφάσματός τους είναι πιο αέρινα και δροσερά. 

Tip: Τις πιο ζεστές μέρες, μπορείτε να συνδυάσετε ένα λευκό t-shirt με ένα ανοιχτό πουκάμισο, για ένα ανέμελο casual look

Τζιν παντελόνι

Το ίδιο ακριβώς που ισχύει για τα πουκάμισα, ισχύει και για τα τζιν παντελόνια: Όταν ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνει, αντικαταστήστε τα σκουρόχρωμα χοντρά τζιν με ανοιχτόχρωμα πιο ελαστικά τζιν, φτιαγμένο από ελαφρύ ύφασμα. Ένα ξεβαμμένο τζιν σε μια ανοιχτή απόχρωση του μπλε ή του γκρι, ή ακόμα κι ένα λευκό τζιν αποτελούν ιδανικές επιλογές! Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε τα σκούρα μπλε και μαύρα τζιν παντελόνια. Μια ιδέα για να δώσετε μια ακόμη νότα ανοιξιάτικου στυλ στο look σας είναι να επιλέξετε ένα τζιν που σταματάει στον αστράγαλο και να το συνδυάσετε με ένα ζευγάρι πολύχρωμες κάλτσες!

Φούτερ

Την άνοιξη, ο καιρός μπορεί να είναι πιο γλυκός, όμως δεν επιτρέπει ακόμα το πολύ ελαφρύ ντύσιμο -ειδικά αφού δύσει ο ήλιος. Επομένως, το φούτερ είναι ένα κομμάτι-κλειδί για την ανδρική ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα. Όπως και στις άλλες περιπτώσεις όμως, έτσι κι εδώ, τα χρώματα και τα υφάσματα αλλάζουν με τον ερχομό της άνοιξης. Η εποχή επιβάλλει έντονα χρώματα (μπλε, κόκκινο, κίτρινο, πράσινο, πορτοκαλί), όμως αν δεν είστε φαν του χρώματος, μην ανησυχείτε! Μπορείτε να επιλέξετε ένα φούτερ σε ουδέτερη απόχρωση, όπως το λευκό και το ανοιχτό γκρι και να το συνδυάσετε με ένα ανοιχτόχρωμο τζιν ή chino παντελόνι.

Το ανδρικό ντύσιμο αποκτά νέα δυναμική την άνοιξη! Ο πιο ζεστός καιρός και ο ήλιος που λάμπει δημιουργούν αυτόματα μια πιο χαλαρή διάθεση, η οποία αποτυπώνεται στα υφάσματα και τα χρώματα που κυριαρχούν στη ντουλάπα σας. Όποιο κι αν είναι το στυλ σας, μη διστάσετε να πειραματιστείτε με τα looks και τους συνδυασμούς που θα δημιουργήσετε!

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!