Επαγγελματικά Σαμπουάν: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Tι είναι τα επαγγελματικά σαμπουάν;

Τα επαγγελματικά σαμπουάν είναι συνήθως φτιαγμένα με ποιοτικά συστατικά και απαλλαγμένα από οποιαδήποτε σκληρή χημική ουσία. Θα αφήσουν τα μαλλιά σας μεταξένια, απαλά, υγιή και ευκολοχτένιστα. Με αυτά τα σαμπουάν, μπορείτε να δώσετε στα μαλλιά σας τη θρέψη που χρειάζονται για φυσική λάμψη. Επιπλέον, είναι εύκολα στη χρήση και παρέχουν αποτελέσματα μακράς διάρκειας.

Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση επαγγελματικών σαμπουάν

Φυσικά συστατικά

Η χρήση επαγγελματικών σαμπουάν μπορεί να έχει πολλά οφέλη. Συχνά περιέχουν φυσικά συστατικά, όπως αιθέρια έλαια και φυτικά εκχυλίσματα, που μπορούν να θρέψουν τα μαλλιά σας. Επιπλέον, αυτά τα σαμπουάν συχνά δεν έχουν χημικές ουσίες που μπορούν να βλάψουν τα μαλλιά σας.

Τα προτείνουν οι επαγγελματίες

Οι κομμωτές και άλλοι επαγγελματίες συνιστούν συχνά αυτά τα σαμπουάν, καθώς γνωρίζουν τα προϊόντα τους εκ των έσω. Μπορούν να σας πουν ποιο σαμπουάν ταιριάζει καλύτερα στον τύπο των μαλλιών σας και να σας δώσουν συμβουλές για το πώς να φροντίζετε τις μπούκλες σας.

Είναι πιο αποτελεσματικά από τα κανονικά σαμπουάν του φαρμακείου

Τα σαμπουάν φαρμακείου έχουν επιθετική “στάση” απέναντι στις παθήσεις στο τριχωτό. Στον αντίποδα, τα φυσικά σαμπουάν είναι πιο ήπια, επιτρέποντας στο έλαιο που παράγεται από το τριχωτό της κεφαλής σας να καθαρίσει και να θρέψει τα μαλλιά σας. Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα σαμπουάν δεν αφαιρούν όλα τα φυσικά έλαια από το τριχωτό της κεφαλής σας, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην περιποίηση και τη σωστή ενυδάτωση της τρίχας.

Επαγγελματικά σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά

Εάν έχετε λιπαρά μαλλιά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν εξειδικευμένα σαμπουάν για την καταπολέμηση της λιπαρότητας. Τα προϊόντα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να εξισορροπούν την παραγωγή λιπαρών ουσιών. Τα φυσικά έλαια, όπως η τζοτζόμπα, το αβοκάντο και η καρύδα, μπορούν να είναι αποτελεσματικά στον έλεγχο της υπερβολικής παραγωγής σμήγματος. Έτσι πραγματοποιείται η αναδόμηση της τρίχας.

Επαγγελματικά σαμπουάν για ξανθά μαλλιά

Έχετε δει τι αποτέλεσμα μπορεί να πετύχει επαγγελματικό προϊόν που είναι ιδανικό για το ξανθό χρώμα; Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, δίνει όγκο και μπορείτε να είστε λαμπερές κάθε στιγμή της ημέρας. Αξιόπιστη επιλογή αποτελούν και τα Silver σαμπουάν.

Επαγγελματικά σαμπουάν για λεπτά μαλλιά

Η διαχείριση των λεπτών μαλλιών μπορεί να είναι δύσκολη. Τα επαγγελματικά σαμπουάν για λεπτά μαλλιά είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσθέτουν όγκο και δύναμη και να αποτρέπουν το μπέρδεμα. Είναι επίσης εμπλουτισμένα με φυσικά έλαια για επιπλέον θρέψη, τα οποία μπορούν να κάνουν τα μαλλιά σας να φαίνονται πολύ πιο γεμάτα. Αν παράλληλα έχετε ξηρά μαλλιά τότε σίγουρα θα παρατηρήσετε βελτίωσε, εφόσον επιλέξτε τα κατάλληλα brands.

Επαγγελματικά σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά

Μόλις βάψατε τα μαλλιά σας; Η προσθήκη ενός ειδικού σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά για μετά την βαφή. Περιέχουν επιπλέον συστατικά, όπως φίλτρα UV, αντιοξειδωτικά για μετά την κερατίνη τα οποία μπορούν να βοηθήσουν να διατηρήσετε το χρώμα και να κάνουν τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο λαμπερά, απαλά και υγιή. Υπάρχουν πολλές προσφορές στην αγορά για την συγκεκριμένη κατηγορία ώστε να δώσετε στην τρίχα σας σας την περιποίηση που αξίζει.

Επαγγελματικά προϊόντα για ταλαιπωρημένα μαλλιά

Όταν έχετε ταλαιπωρημένα μαλλιά πρέπει να αναλάβετε δράση. Δοκιμάστε να εστιάσετε σε προϊόντα με φυσικά συστατικά, όπως αλόη βέρα, κερατίνη, εκχύλισμα έλαιου αργκάν ή έλαιο αβοκάντο. Αυτού του είδους τα προϊόντα φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς να χρειαστείτε πολλά λουσίματα. Τα σαμπουάν αναδόμησης βοηθούν την τρίχα για να ανακτήσει τη δύναμη και την ελαστικότητα, ενώ τα μαλακτικά μπορούν να την προστατεύσουν από περαιτέρω βλάβες.

Τα κομμωτηριακά σαμπουάν έχουν αποδειχθεί σύμμαχος κάθε γυναίκας καθώς επιτυγχάνουν το καλύτερο αποτέλεσμα για τα μαλλιά σας. Όταν αναζητάτε εκείνο το προϊόν που θα δώσει μια ξεχωριστή υφή θα περιποιηθεί το τριχωτό της κεφαλής και θα χαρίσει αίσθηση φρεσκάδας, θα χρειαστείτε ένα επαγγελματικό σαμπουάν για να τα έχετε όλα.

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!