τζιστουδης βιογραφια | κατεχολαμίνες ούρων | τι ειναι ρευματικος πυρετος | περικαρδιτιδα

Ασπρίζουν τα μαλλιά σε μια νύxτα;


Συχνά ακούγεται η φράση "σε μια νύχτα μου 'χεις κάνει άσπρα τα μαλλιά", που υπονοεί ότι μια έντονα συγκινησιακή κατάσταση μπορεί να αλλάξει για πάντα το χρώμα των μαλλιών μας.

Η έλλειψη μελανίνης είναι η αιτία που ασπρίζουν τα μαλλιά μας με την πάροδο των ετών. Η μελανίνη είναι η ορμόνη που παράγεται από τα μελανινοκύτταρα και είναι υπεύθυνη για το χρώμα των ματιών, του δέρματος και των μαλλιών μας. Με βάση το γεγονός ότι τα μαλλιά ζουν περίπου επτά χρόνια και ότι μόνο τα νέα μαλλιά μπορεί να έχουν κάποιες αλλαγές στο χρώμα τους, δεν θεωρείται πιθανό, να αλλάζει το χρώμα των μαλλιών μέσα σε μια νύκτα, σαν αποτέλεσμα shock.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.