κεμπαπ θερμιδες | καταγμα σκαφοειδες | ανεπαρκεια βαλβιδων και υπερηλικας | φαγουρα στο σωμα

’γχος και Ayurveda


Είναι προφανές το ότι η αντιμετώπιση του άγχους χρειάζεται μία ολιστική και σε βάθος προσέγγιση στα χρόνια προβλήματα του πάσχοντος (προσωπικά, οικογενειακά, εργασιακά, κλπ), αλλά τα ακόλουθα μπορούν κατ’ αρχήν να βοηθήσουν σημαντικά:

Χρησιμοποιούμε τα βότανα gotu kola και kava kava τα οποία κυκλοφορούν σε κάψουλες και πωλούνται ελεύθερα (χωρίς συνταγή ιατρού) στα φαρμακεία και στα καταστήματα με είδη υγιεινής διατροφής.

Ετοιμάζουμε συχνά μέσα στην ημέρα αφεψήματα χρησιμοποιώντας κάποιο ή κάποια από τα εξής βότανα (μπορούμε μάλιστα να κάνουμε τους δικούς μας γευστικούς συνδυασμούς, ή να τα χρησιμοποιήσουμε και όλα μαζί): τήλιο, τσάι του βουνού, λουίζα, μελισσόχορτο, λεβάντα, καλέντουλα και μαντζουράνα.

Για αρωματοθεραπεία χρησιμοποιούμε τα αιθέρια έλαια από cedarwood, chamomile, clary sage, frankincense, geranium, juniper, lavender, marjoram, rosewood, sandalwood και tangerine oil (αναφέρω τα ονόματα με την αγγλική ορολογία διότι έτσι είναι πιό εύκολο να τα αναζητήσετε στα φαρμακεία και στα ειδικά καταστήματα).

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.