εγκυμοσυνη χωρις ινιακο οστο | ακροαστικα | καρδιακη καμψη αντιμετωπιση | ρινικο οστο απουσια

Αχλάδι


Το αχλάδι έχει γλυκιά και όξινη γεύση όταν είναι ώριμο, ενώ κυριαρχεί η στυφή γεύση όταν είναι άγουρο. Έχει δροσιστική δράση στον οργανισμό, καθαρίζει τα νεφρά προκαλώντας ελαφριά διούρηση και έτσι μειώνει το περίσσιο Kapha από τον οργανισμό.

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται στο ίδιο γεύμα μαζί με γάλα, γιαούρτι, ρύζι και πεπόνι διότι προκαλεί δυσπεψία. Επίσης η συχνή κατανάλωση αχλαδιών μπορεί να επιδεινώσει σημαντικά τους πόνους από αρθρίτιδα σε ηλικιωμένα άτομα. Θα πρέπει επίσης να αποφεύγεται από τα διαβητικά άτομα.

Είναι κατάλληλο για περιπτώσεις διάρροιας, ουλίτιδας, κυστίτιδας, αυξάνει την όρεξη και βοηθάει στις περιπτώσεις λιθιάσεων των νεφρών και της χολής. Στην περίπτωση αυτή, για να βοηθηθεί η αποβολή των μικρών χολολίθων και της ψάμμου από τα νεφρά, θα πρέπει κανείς να τρώει καθημερινά το πρωί δύο ώριμα αχλάδια και να περιμένει δύο με τρείς ώρες πριν φάει οτιδήποτε άλλο.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.